AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 10:08
Lovren: Jeg er blandt de bedste i verden

Dejan Lovren mener ikke, at han får den anerkendelse, som han burde få.


Dejan Lovren spillede sig i går aftes i VM-finalen efter Kroatiens 2-1-sejr over England.

Dermed ender Liverpool-midtstopperen med at spille de to største finaler på en sæson - nemlig Champions League-finalen med Liverpool og nu VM-finalen med Kroatien.

Det er noget af en præstationer, men han mener dog ikke, at han får den anerkendelse, som han burde få og anser sig selv som en af de bedste forsvarsspillere i verden.

- Det er meget specielt for mig at nå en VM-finale. Folk mener, at jeg har haft en svær sæson, men jeg er ikke enig. Jeg var med til at spille Liverpool i en Champions League-finale, og nu er jeg i en VM-finale med landsholdet, siger Dejan Lovren til beIN Sport ifølge Liverpool Echo.

- Jeg mener, at folk snart bør anerkende, at jeg også er en af de bedste forsvarsspillere i verden - og ikke bare snakker sort snak, lyder det fra Lovren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED