AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 17:40
Lovende målmand usikker på United-fremtid

Målmanden Dean Henderson er usikker på, om hans fremtid ligger i Manchester United, efter han i denne sæson var med til at spille Sheffield United op i Premier League.


Manchester United-ejede Dean Henderson var i denne sæson udlejet til Sheffield United i The Championship og den unge målmand formåede at vinde pladsen i målet, hvor han stod samtlige kampe i Englands næstbedste fodboldrække.

Det resulterede i 21 cleen sheets og en oprykning til Premier League i næste sæson. Afslutningen af denne sæson betyder imidlertid, at Dean Henderson står til at vende tilbage til Manchester United, men selv er den 22-årige målmand usikker på, om fremtiden ligger på Old Trafford.

- Hvem ved, hvor jeg spiller i næste sæson?, udtalte den engelske målmand til Sky Sports efter klubben oprykning til Premier League.

Manchester United råder i forvejen over David de Gea og Sergio Romeo, og i Sheffield United vil manager Chris Wilder med glæde tage den unge målmand tilbage på en ny lejeaftale eller måske endda en permanent aftale. Selv er Dean Henderson også glad for sin tid i Sheffield.

- Det var noget, jeg ikke kunne havde drøm om, inden jeg skiftede til klubben. Vi sluttede i toppen og rykkede i Premier League. Det var fantastisk og dejligt at hjælpe klubben tilbage på øverste hylde, sluttede Dean Henderson.

Dean Henderson skal i næste uge spille U21-EM med det engelske ungdomslandshold og han har i første omgang udsat fremtidsspekulationerne til efter slutrunden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED