AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 17:25
Lokkemad: Manchester United vil tredoble Eriksens løn

Manchester United er angiveligt klar til at tredoble Christian Eriksens løn i forsøget på at lokke danskeren til Old Trafford frem for Santiago Bernabeu.


Christian Eriksen er pludseligt blevet en prioritetssigning for The Red Devils, skriver Steve Bates fra Daily Mirror søndag.

Så meget, at Manchester-klubben er parat til at tredoble den danske stjernes nuværende løn til £240.000 ugentligt.

Eriksen tjener i øjeblikket £80.000 ugentligt for Spurs og træder snart ind i sin kontrakts sidste år. Hidtil har playmakeren ikke indikeret, at han var parat til at forlænge med Londonklubben, hvilket har skudt gang i rygterne om et kommende skifte til særligt Real Madrid.

Men det bliver ikke uden konkurrence fra Manchester United, hvis man skal tro The Daily Mirror. Ole Gunnar Solskjær har angiveligt gjort det klart for klubbens bestyrelsesformand, Ed Woodward, at Eriksen indgår i nordmandens fremtidsplaner.

Den danske stjerne skulle efter sigende have være Real Madrid-fan siden barnsben, men det er usikkert, om den spanske kongeklubs foretrækker at forsøge sit held med Eden Hazard og Paul Pogba i sommertransfervinduet.

Uanset hvordan situationen ender, så er Spurs angiveligt ved at forberede sig på livet uden den danske assistkonge. Således har klubben allerede identificeret sin afløser for Eriksen, og det er ingen andre end James Maddison fra Leicester. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED