AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 16:17
Lokalavis: West Ham overvejer Chelsea-målmand

West Ham overvejer i øjeblikket, om det er værd at forsøge at hente Willy Caballero til klubben som reservemålmand.


Der er brug for en rutineret reservemålmand i West Ham forud for næste sæson.

Spanske Adrián står til at forlade klubben ganske snart, og dermed har klubben brug for en målmand, der kan agere reserve for Lukasz Fabianski, som er det helt klare førstevalg mellem stængerne for London-klubben.

Løse rygter har sat Jonas Lössl i forbindelse med the Hammers, men den danske landsholdsspiller ser ud til at skulle til Everton, der har forhandlet med den nu tidligere Huddersfield-målmand.

I stedet er det ifølge London Evening Standard den 37-årige argentiner, Willy Caballero, der bliver kigget på som en mulig løsning frem mod næste sæson. Han har tidligere spillet under Manuel Pellegrini i Manchester City, og han har derudover kontraktudløb i Chelsea ved udgangen af juni.

Det er i øjeblikket uvist, hvorvidt Chelsea vil forsøge at forlænge kontrakten med argentineren, men det kan tænkes, at the Blues vil give det et forsøg på grund af klubbens transferkarantæne, der vil forhindre klubben i at registrere en ny målmand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED