AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 16:37
Lokalavis: Tottenham klar til at sælge Llorente

Ifølge London Evening Standard har Tottenham planer om at sælge Fernando Llorente i sommerens transfervindue.


Tottenham valgte sidste sommer at hente Fernando Llorente for næsen af Chelsea i håbet om, at spanieren ville få succes som reserve for Harry Kane. 

Desværre har Llorente ikke formået at slå til i London-klubben, og ifølge lokalavisen London Evening Standard kan han allerede være fortid i Spurs til sommer. 

Tottenham kunne i weekenden se Harry Kane udgå med en skade, men selvom englænderen formentlig ikke kommer i aktion lige foreløbigt, så skal Llorente ikke regne med at få mere spilletid. 

Avisen skriver, at det er mere sandsynligt, at Heung-min Son snupper pladsen som frontangriber, når Spurs i weekenden skal op mod Swansea i FA Cuppen, hvilket må siges at være et klart signal til Llorente om, at han ikke har en fremtid i klubben. 

Ifølge avisen er Tottenham da også klar til at sælge spanieren til sommer, og englænderne må dermed igen på jagt efter en ny reserveangriber. 

I sidste sæson fik hollandske Vincent Janssen chancen, men efter en forfærdelig debutsæson blev han i sommer lejet ud til Fenerbahce. 

Fernando Llorente har scoret fem mål i 28 kampe for Tottenham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED