AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 16:57
Lokalavis: To London-klubber jagter transferfri Fulham-profil

Ryan Fredericks har spillet en god sæson for Fulham, og nu er blevet en attraktiv spiller for to nuværende Premier League-klubber.


Fulham har kurs mod Premier League, og det kun Aston Villa, som skiller dem fra en oprykning. Uanset hvad der for London-klubben kan en af klubbens spillere ende i Premier League.

I løbet af sæsonen har Ryan Fredericks spillet 47 kampe for Fulham på højre back, og det har den 25-årige englænder gjort rigtig fornemt. Derfor er der nu også interesse fra både Crystal Palace og West Ham. Det skriver London Evening Standard.

Crystal Palace har i denne sæson haft lejet Timothy Fosu-Mensah i Manchester United, men klubben mangler en ny højre back til næste sæson, og her er blikket nu rettet mod Fulham-spilleren.

I West Ham råder de fortsat over Pablo Zabaleta, der har ét år tilbage af sin kontrakt, men Ryan Fredericks er et emne, selvom der i øjeblikket ikke er ansat en manager efter dagens fyring af David Moyes.  

Ryan Fredericks har kontraktudløb til sommer, og han kan derfor hentes på en fri transfer, hvis han ikke laver en ny aftale med Fulham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED