AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 14:56
Lokalavis: Arsenal gør klar til bud på fransk driblekonge

Arsenal er blevet interesseret i en af Premier Leagues mest driblestærke spillere.


Allan Saint-Maximin er kun overgået af Adama Traoré for flest driblinger pr. kamp, og franskmanden har virkelig slået sit navn fast som en meget spændende spiller – og nu retter en af de store klubber måske snart henvendelse.

For ifølge The Northern Echo er Arsenal klar til at teste Newcastles vilje til at holde fast på franskmanden.

Arsenals interesse afhænger dog af, om Newcastle bliver overtaget af den saudiarabiske investeringsfond, som længe har arbejdet på at købe klubben af Mike Ashley.

Hos The Gunners er man klar over, at hvis de ambitiøse saudiere kommer til magten, vil The Magpies næppe starte ud med at sælge en af klubbens bedste spillere.

Den 23-årige driblekonge skiftede sidste sommer til Newcastle fra OGC Nice for omtrent £16 millioner, og han har sidenhen spillet 26 kampe, hvor det er blevet til fire mål og syv assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED