Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 09:25
Lørdagens rygtebørs: Pogba har besluttet sig - sådan ser kontrakten ud

Her er dagens rygter fra fodboldverdenen.


Lampard på udkig hos Chelsea
Kilde: talkSPORT
 
Everton-træneren, Frank Lampard, håber på at kunne bruge sine forbindelser fra tiden i Chelsea til at overtale Conor Callagher til et skifte. 
 
Gallagher har haft en flot sæson på låneophold i Crystal Palace, men fremtiden for den unge midtbanespiller er endnu usikker, da han står til et Chelsea-comeback denne sommer. Thomas Tuchel vil gerne se Gallagher an i forberedelserne til den kommende sæson. 
 
Lampard og Everton vil holde skarpt øje med situationen hos Gallagher.
 
Newcastle jagter 'den nye Benzema'
Kilde: inews
 
Mens store navne som Darwin Núñez og Dominic Calvert-Lewin de seneste måneder er blevet sat i forbindelse med et skifte til Newcastle, så holder The Magpies også kraftigt øje med den franske U21-landsholdsspiller Amine Gouiri.
 
Den 22-årige angriber har på tværs af alle turneringer scoret 12 mål og assisteret ni gange for OGC Nice i indeværende sæson. 
 
Gouiri er blevet sat i forbindelse med både Real Madrid og Arsenal, men det menes, at den unge franskmand mødtes med en del af trænerteamet fra Newcastle tidligere denne måned. 
 
Brentford er kommet med et tilbud til Eriksen
Kilde: inews
 
Christian Eriksen har været fremragende siden Premier League-comebacket, og interessen for den 30-årige playmaker er stor.
 
Både Tottenham og Manchester United har angiveligt interesse i Eriksen, men også den nuværende klub, Brentford, vil gøre meget for at beholde danskeren. 
 
The Bees har efter sigende fremlagt et langsigtet kontrakttilbud til Eriksen, for da klubben godt ved, at det ikke vil være muligt at kunne tilbyde Champions League-fodbold, så satses der i stedet på at gøre Eriksen til et stort navn i klubben i de næste mange år.
 
Pogba har besluttet sig - sådan ser kontrakten ud
Kilde: La Gazzetta dello Sport
 
Ifølge den italienske avis har Paul Pogba besluttet sig for at skifte tilbage til Juventus.
 
Franskmanden har haft klubben i sit hjerte, siden han tog mod Manchester tilbage i 2016.
 
Kontrakten lyder på tre år, hvor midtbanespiller får omkring 7,5 mio. euro om året, hvilket kan strække sig op til ti millioner, hvis nogle bonusser indfries. 
 
Afgørende for valget af klub har været, at Pogba ser et stort lys i Massimiliano Allegri og projektet i Juventus. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE