AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 08:24
Lørdagens rygtebørs: London-duo kigger mod nedrykkere for forstærkninger

Arsenal og Tottenham kigger mod Watford og Bournemouth i håbet om at forstærke sig ifølge lørdagens rygtebørs.


Arsenals drømmesigning denne sommer er Thomas Partey, som man dog har problemer med at finde penge til. I stedet er klubben begyndt at kigge mod billigere løsninger, og her er Abdoulaye Doucoure nu et mål for The Gunners, da han ifølge The Express passer ind i budgettet efter Watfords nedrykning.

Callum Wilson ynder ikke at forlade Premier League trods nedrykningen med Bournemouth, og Tottenham har et godt øje til angriberen. Ligesom det er tilfældet med Arsenal, har Tottenham et begrænset transferbudget, hvorfor man har interesse i Wilson, der ifølge The Express vil koste i omegnen af £20 millioner at købe fri.

Liverpool har ifølge det spanske medie, Cadena COPE, budt på Real Betis' Aissa Mandi, da klubben ønsker at hente 28-årige Mandi ind som erstatning for Dejan Lovren. Buddet lyder angiveligt på €10 millioner. Mandis frikøbsklausul lyder på €30 millioner, men han har blot ét år tilbage af sin kontrakt.

West Ham har interesse i Bournemouths David Brooks, skriver Sky Sports. London-klubben er dog ikke alene om interessen, da Brendan Rodgers' Leicester ligeledes ønsker at tilknytte stortalentet fra nedrykkede Bournemouth, der ser ud til at blive nødt til at sælge ud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED