AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2019 20:01
Løbet tør for muligheder: Eriksen kan ende med at blive i Spurs

Christian Eriksen er ved at løbe tør for klubmuligheder grundet Tottenhams dyre priskrav, og det kan ende med, at danskeren bliver i Tottenham. Det skriver The Guardian.


Christian Eriksen oplyste tidligere på sommeren til Ekstra Bladet, at han ønskede at prøve noget nyt efter seks år i det nordlige London. 

Den danske assistmager har blot ét tilbage af sin kontrakt med Tottenham, og han er i løbet af sommeren blevet rygtet til blandt andre Real Madrid, Juventus, Bayern München og Manchester United, men det kan ende med, at Eriksen bliver hos Mauricio Pochettino og co. Det melder Ed Aarons fra The Guardian

Daniel Levy kræver angiveligt hele £130 millioner for danskeren, hvilket normalvis er uhørt for en spiller, der har et år tilbage af sin kontrakt, og det skulle eftersigende skræmme Eriksens bejlere væk. 

Real Madrid overvejer stadig Eriksen som et alternativ til Paul Pogba, som fortsat er førsteprioriteten i den spanske hovedstad. Real Madrid betalte til sammenligning £88,5 millioner for Hazard, som ligeledes havde et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea.

De £88,5 millioner er det højeste beløb, som en klub nogensinde har betalt for en spiller med et år tilbage af kontrakten, og det får Real Madrid, som allerede har brugt mange penge i dette transfervindue, til at afvente situationen. 

Juventus er ligeså blevet kædet sammen med Eriksen, men Den Gamle Dame har også Pogba som førsteprioritet, og de har tidligere på sommeren hentet Aaron Ramsey ind på en fri transfer. 

En klub som FC Barcelona ligner heller ikke længere en mulig destination, da catalanerne fokuserer på at hente Neymar tilbage i folden, og de har samtidig hentet Frenkie de Jong og Antoine Griezmann, hvorfor £130 millioner ikke bare er noget, man betaler. 

I forhold til de engelske interesserede klubber som Manchester United, Liverpool og Manchester City kan det angiveligt ikke komme på tale. The Red Devils kan ikke tilbyde Champions League-fodbold, Liverpool har nok spillere på positionen og alderen er ikke med Eriksen i forhold til at være afløser for David Silva i Manchester City.

Alt dette peger ifølge The Guardian i retningen af, at Eriksen kan ende med at blive i Tottenham, og det er måske ikke så slemt endda, da Tottenham-ledelsen tilsyneladende har indset, at det er nødvendigt at investere i spillertruppen for at nå helt til tops. 

Tottenham erhvervede sig tidligere på sommeren den eftertragtede Tanguy Ndombele for en klubrekord på £55 millioner, og det kunne måske ende ud i et unikt partnerskab mellem Eriksen og Ndombele. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED