Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 09:42
Liverpools perfekte sæsonstart: Første gang i ni år

Liverpool har fået en strålende start på Premier League-sæsonen.


Det er ikke standardprocedure, at det forsvarende mesterhold i Premier League kommer lige så godt fra start, som Liverpool har gjort det i denne sæson.

Da Liverpool mandag aften besejrede Arsenal med 3-1 og sikrede sig maksimalt udbytte for sæsonens første tre kampe, var det nemlig først gang siden 2011, at det forsvarende mesterhold har fået ni point efter tre kampe.

Det er samtidig ikke hvilke som helst hold, Liverpool har startet sæsonen ud med at besejre. Først var det Leeds, der blev slået 4-3, inden Chelsea tabte 0-2 på Stamford Bridge. Og endelig var det altså Arsenal, der mandag blev besejret.

Liverpool er desuden rigtig godt kørende på hjemmebane i Premier League, hvor The Reds er ubesejret i 61 kampe på Anfield.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED