AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 23:40
Liverpools nye transferstrategi: Nu skal Gerrard ikke længere skrive SMS'er

Liverpools transferstrategi har ændret sig efter Jürgen Klopps ankomst, skriver Melissa Ruddy.


Det forventes at blive et stille tranfervindue for Liverpools vedkommende denne sommer, da Jürgen Klopp er meget tilfreds med sin trup og øjner kun nogle få justeringer.

Den troværdige journalist Melissa Ruddy, der arbejder som Liverpool-korrespondent for ESPN, uddyber i en klumme, hvordan Liverpools transferstrategi har ændret sig markant med Jürgen Klopp ved roret.

I sin klumme skriver hun, at Jürgen Klopp efter al sandsynlighed havde vundet flere trofæer som Dortmund-træner, hvis han ikke så sine bedste spillere skifte til rivalerne fra Bayern München eller andre klubber. Situationen er nu en anden i Liverpool, hvor Merseyside-klubben er i stand til at beholde deres stjernespillere uden et kaos.

Mens andre storklubber - heriblandt Barcelona, Real Madrid og Manchester United - skal investere stort for at genopbygge holdet, har Liverpool prioritereret at holde sig tilbage og være afventende. En kilde tæt på klubben udtaler følgende til ESPN:

- Disse klubber vil med glæde bytte deres situation med Liverpool. Vi har stabilitet i en tid, hvor der er meget røre i luften omkring store spilleres fremtid.

Nedenfor har vi udvalgt et par udpluk fra Melissa Ruddys klumme:

Sammen med sportsdirektør Michael Edwards og Mike Gordon, der er præsident i Fenway Sports Group, har Jürgen Klopp bygget et stærkt samarbejdende forhold. Det har gjort Liverpool til en nem salgstale til deres transferemner, hvor man tidligere anvendte Steven Gerrard til at skrive til klubbens transferemner i et forsøg på at overbevise dem til et skifte. Steven Gerrard tog bl.a. kontakt til Toni Kroos, Willian og Alexis Sanchez, men uden held. Steven Gerrard var deres bedste mulighed, da de ikke var regelmæssige udfordrere til trofæer.

Hvor politik, manglende klarhed og struktur foregår på eliteniveau i fodbold, er der én vision i Liverpool, som alle i klubben går ud fra. Liverpool gik ikke i panik, da de blev beskyldt for at "stjæle" van Dijk i 2017, hvor de blev nødt til at undskylde offentligt. I stedet for at komme væk fra denne saga og hente en anden midtstopper, brugte de i stedet tiden på at genopbygge forholdet til Southampton, så handlen kunne lade sig gøre. Liverpool blev latterliggjort, fordi de ikke havde et alternativ, men signingen af van Dijk har været den mest betydelige i Klopp-æraen.

Denne tålmodig gælder også den anden vej, da Roma forsøgte at udnytte Karius' fejl i CL-finalen og krævede £90 millioner for Alisson. Liverpool nægtede at handle ud fra desperation og forhandlede £25 millioner mindre af deres prisskilt i midt juli.  

Nabil Fekirs £53 millioner-skifte fra Lyon gik i vasken i 11. time, men Klopp gik ikke i panik og hentede en anden dyr playmaker, selvom Chamberlain stod til at misse hele 2018/19-sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED