AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 16:45
Liverpools Nike-trøje er klar: Aftalen afhænger af retssag

Liverpool har efter sigende allerede trøjen til næste sæson klar, og det er med Nike som sponsor.


Liverpool befinder sig i øjeblikket i en retssag med klubbens nuværende tøjsponsor, New Balance.

Aftalen mellem de to parter udløber efter denne sæson, og Merseyside-klubben skulle angiveligt være meget interesseret i at få en aftale på plads med Nike fra 2020/21-sæsonen.

Nike og Liverpool er efter sigende blevet enige om de økonomiske aspekter i aftalen, og ifølge Liverpool Echo har man også allerede designet på de første trøjer på plads, men det er endnu ikke sikkert, at det bliver Nike.

New Balance hævder, at de har retten til at forlænge samarbejdet med Liverpool, såfremt de matcher Nikes tilbud.

Denne klausul er Liverpool ikke endnu i, og i dag mødtes de to parter i en retssag, hvor man skal finde en løsning.

Liverpool Echo erfarer, at Nike allerede har brugt £6 millioner i fabriksomkostninger i forbindelse med den nye trøje og har allerede modtaget forudbestillinger på trøjen fra omkring 8.000 butikker. 

Liverpool tror ikke, at New Balance kan matche det tilbud, som Nike er kommet med, mens New Balance er overbevist om, at det kan de.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED