AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 19:26
Liverpools fem største problemer: Salah må en tur på bænken

Hvor er Liverpools største problemer lige nu? Det ser vi nærmere på her.


Liverpool har haft en skuffende start på sæsonen, og det blev ikke bedre i weekende ss kamp mod Brighton.

3-3 endte kampen på Anfield, og Brighton kunne med lidt mere skarphed have scoret mindst fem mål - og her kan Jürgen Klopp takke Alisson for, at det ikke skete.

The Reds ligger på niendepladsen med 10 point, og i den anledning ser vi nærmere på Liverpools største problemer lige nu.

Virgil van Dijks store fald

I flere år har han vist at være blandt de bedste forsvarsspiller - hvis ikke den bedste i hele verden. Men i denne sæson har hollænderen haft enorme problemer.

Han virker slet ikke så dominerende i luft- og duelspillet, som han har gjort før, og så er hans boldomgang alt for langsom. 

Mohamed Salah må en tur på bænken

Med den enorme ros han har fået i løbet af de seneste sæsoner, skal han også kritiseres for sit spil i denne sæson. Egypteren virker helt ved siden af sig selv. Yderst uskarp foran mål og i sine en-mod-en dueller.

Stort set alle offensive spillere er tilgængelige lige nu, og det er på tiden med en bænkplads til Mohamed Salah. Jürgen Klopp er nødt til at ryste posen.

Trent Alexander-Arnold skal fokusere på det defensive

Han har været et stort samtaleemne i den engelske presse, hvor han kritiseres for sine defensive mangler. Alt for ofte bliver han udstillet, og mange gange skyldes det, at han har travlt med at komme fremad. 

Der er ingen tvivl om, at han har sine bedste kvaliteter i de offensive spil, men når det sejler rent defensivt - både for ham og resten af forsvarsspillerne - så er det først og fremmest det, der skal forbedres, og så må den offensive tankegang komme, når der er styr på det. 

Midtbanen skal steppe op

Thiago Alcantara gør Liverpool bedre, men han kan ikke gøre det alene på midtbanen. Fabinho er også en af de spillere, der slet ikke præstere på samme niveau, som man før har set.

I flere kampe har man været afhængig af, at en ung Harvey Elliott skulle skabe spillet, og dét siger alt om, hvor store midtbaneproblemer Liverpool er i lige nu.

Hvor er lederne?

Jordan Henderson er anfører i Liverpool, men lige nu er det svært at se, hvor han går forrest. Det er ikke ved sine præstationer, og han ligner slet ikke en mand, der forsøger at få sine holdkammerater et gear op eller to, når det går dårligt. Han må hanke op i sig selv og sine medspillere.

Det samme kan siges om Virgil van Dijk, som utvivlsomt også er en af lederne på Liverpool-mandskabet, men ligner ikke en spiller, der tager ansvar på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE