AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 21:38
Liverpool vil give ungdommen en chance: Her er ni unge spillere, som Jürgen Klopp vil satse på

Liverpool vil se ungdommens vej i næste sæson. Der er ikke planer om at spendere dyrt på transfermarkedet.


For første gang nogensinde har Liverpool løftet et trofæ i Premier League-historien. Nu er det på tide at forsvare titlen.

The Reds har været fuldt ud dominerende i denne sæson, og mange af spillerne er i deres bedste år for tiden. Det vil de sandsynligvis også være i næste sæson.

Tidligere på ugen udtalte den tyske træner, at Liverpool ikke vil gå amok på transfermarkedet, men i stedet satse på klubbens unge kuld, der er ved at blomstre frem.

- Vi har en tre-fire spillere, som kan tage meget store spring. Lad os føre drengene op!, opildnede Klopp til på et pressemøde.

Men hvem er de unge spillere, som Klopp vil føre ind på førsteholdet fra den kommende sæson? I mandags satte han navn på otte af dem, mens han udtrykte stor begejstring for en niende.

Jake Cain

Cain har spillet for Liverpool, siden han var ni år, og han fik sin debut i FA Cup-opgøret mod Shrewsbury i februar.

Han spiller på den centrale midtbane, hvorfor det er svært at se, hvordan der skal gives spilletid til ham i den kommende sæson. Skader kan dog løsne op for hans chancer.

Curtis Jones

Jones er anfører på Liverpools U23-mandskab, og det er ikke uden grund. Liverpool-fansene fik også at se, hvad han har i sig, da han scorede et vitalt og kampvindende mål mod Everton i FA Cuppen tidligt på året.

Hans alsidighed på midtbanen kan være særdeles givtigt for hans chancer på førsteholdet i den kommende sæson.

Ki-Jana Hoever

Hoever kan spille på to positioner, men hans rolle som midtstopper er den mest naturlige. Han kan dog også bruges som højreback. Oprindeligt fra Holland.

Sepp van den Berg

Hollænderen ankom fra Zwolle sidste sommer. I hans debutsæson for The Reds er det indtil videre blevet til fire kampe i pokalturneringerne.

I forbindelse med ligacup-opgøret mod Aston Villa i december havde han dog tydelige problemer, og det kræver nok tilvænning, før vi får ham at se i Premier League-sammenhæng.

Han er sandsynligvis også bag sin ungdomsakademi-fælle Hoever, der anses som en smule bedre end van den Berg.

Neco Williams

For nylig fik Williams sin debut mod Crystal Palace, og han anses som en spiller, der er klar til at tage ansvaret på sig. I næste sæson er han formentlig en fornuftig back-up til højrebacken.

Leighton Clarkson

Clarkson er en klassisk 8’er, og ligesom Cain fik han også sin førsteholdsdebut mod Shrewsbury i februar. Hans plads på midtbanen gør dog, ligesom med Cain, vilkårene svære for spilletid.

Harvey Elliott

Elliott vakte opsigt, da han i en alder af bare 16 år og 30 dage tørnede ud for Fulham i Premier League. Siden da er han blevet opsnappet af The Reds. Kantspilleren, der fyldte 17 i april, har imponeret på klubbens U23-mandskab. Han kan gøre livet surt for spillere som Xherdan Shaqiri.

Rhian Brewster

Brewster var med til at vinde guld med England ved U/17 VM i 2017. Siden da er hans udvikling dog gået en anelse i stå som følge af en ankelskade.

Han tilbragte første del af 2019/20-sæsonen sammen med Liverpools førsteholdstruppen, inden det blev besluttet, at han skulle sendes til Swansea på en lejeaftale, hvor han har imponeret.

Yasser Larouci

Den algeriske teenager ankom som kantspiller fra Le Havre i 2017, men er siden faldet mere ned på banen, og han fungerer i dag snarere som en back.

På sigt skal han nok slå James Milner af som den naturlige erstatning til Andy Robertson.

Fik sin debut i 1-0-sejren mod Everton i FA Cuppen i januar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED