AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 13:18
Liverpool ventes at annoncere tre aftaler i de kommende uger

Football Insider skriver, at Curtis Jones kun var den første af flere kontraktforlængelser, som Liverpool satser på at kunne offentliggøre i de kommende uger.


Lørdag kunne Liverpool annoncere, at Curtis Jones har forlænget sin kontrakt med klubben frem til 2024, men den nye aftale med stortalentet var kun den første af flere forlængelser, som The Reds regner med at kunne præsentere over sommeren.

Football Insider skriver, at en aftale med Harvey Elliott allerede er på plads, men blot mangler at blive officiel. Derudover skulle Georginio Wijnaldum og Virgil Van Dijk også være tætte på at sætte sin signatur på nye kontrakter.

Liverpool forventer ikke en travl sommer på transferfronten og prioriterer først og fremmest at få belønnet sine eksisterende stjerner med nye kontrakter, som opsluger en stor del af transferbudgettet.

Unge Elliott kommer til at tjene £20.000 ugentligt på sin nye kontrakt, mens Virgil Van Dijk vil få næsten 10 gange så meget. Football Insider ved dog intet om, hvad Wijnaldum kommer til at tjene på sin nye kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED