AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 20:19
Liverpool, United og City jagter Arsenals rekord-komet

Den 15-årige Arsenal-spiller jagtes af flere Premier League-klubber.


Liverpool, Manchester United og Manchester City holder alle øje med Arsenals rekord-komet Ethan Nwaneri.
 
Det skriver The Times.
Nwaneri blev skiftet ind fra bænken i Arsenals 3-0-sejr mod Brentford søndag, og dermed satte han rekord i Premier League, da han med sine bare 15 år optræder i ligaen.
 
Nwaneri blev udtaget til kamptruppen som følge af en række skader i truppen, og efter kampen forklarede Arteta årsagen til, at den blot 15-årige spiller fik debut.
 
- Det var en ren mavefornemmelse. Jeg mødte drengen, og jeg kunne virkelig lide, hvad jeg så. Per Mertesacker og akademistaben gav mig god information. Jeg mødtes med ham, og han trænede med os et par gange. I går (lørdag, red.) var han nødt til at tage med på grund af en række skader, især skaden til Martin Ødegaard, og jeg havde følelsen af, at hvis muligheden opstod, så ville jeg gøre det (give Ethan Nwaneri debut, red.).
 
Nwaneri kan ikke binde sig til en klub på en længerevarende kontrakt, før han fylder 16 i marts, men der er håb for, at han bliver på Emirates Stadium en årrække endnu med tanke på den seneste førsteholdsdebut.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE