AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 21:13
Liverpool-transferguru: Sådan er situationen med Thiago

James Pearce fortæller, at Liverpool kan hente Thiago, men det er usandsynligt på nuværende tidspunkt.


De seneste uger har der været meget snak om et skifte til Liverpool for Thiago Alcantara. Nu fortæller James Pearce, hvad der er op og ned i rygterne.

Den yderst respekterede journalist, der har et indgående kendskab til Liverpool, blev spurgt ind til rygterne, hvortil svaret lød:

- Jeg er blevet fortalt, at det er usandsynligt, men ikke umuligt. Klopp ser store ting i ham, han er tilgængelig og opsat på at skifte til Premier League, forklarer han.

- Dog taler hans alder, skadeshistorik og det faktum, at Liverpool allerede har så mange muligheder på midtbanen imod, at det bliver en realitet.

- Der er bestemt ikke kontakt med Bayern endnu, slår Pearce fast.

Efter Premier League-kampen mod Aston Villa blev Jürgen Klopp også spurgt ind til rygterne, og her udtalte Liverpool-manageren sig også i positive vendinger om den 29-årige midtbanespiller.

- Thiago Alcantara er en rigtig god spiller ligesom mange andre spillere. Jeg kan rigtig godt lide ham, men det er alt, jeg har at sige om det, sagde Klopp ifølge Liverpool Echo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED