AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 14:13
Liverpool-træner forklarer: Derfor er 35-årig med på træningslejr

Liverpools målmandstræner har givet en forklaring på, hvorfor Andy Lonergan er rejst med på klubbens træningslejr.


Andy Lonergan vækker nok ikke meget genklang hos den almene fodboldfan, men lige nu er målmanden tilknyttet Liverpool.

Han er ikke kommet på kontrakt i den engelske storklub, men han er rejst med på klubbens træningslejr, da der er mangel på målmænd i Liverpool. Det forklarer the Reds’ målmandstræner.

- Vi gør det, fordi vi åbenlyst er tynde på målmandsposten. Ali (Alisson, red.) er på ferie, Kamil (Grabara, red.) er udlejet til Huddersfield, Caoimhim (Kelleher, red.) er skadet, så det efterlader os med kun Si (Simon Mignolet, red.) og den unge knægt Dan Atherton, fortæller John Achterberg til Liverpools hjemmeside.

- Vi har brug for bredde i træningen, så vi tænkte, at vi ville hente en ind, som kan hjælpe os, så vi ikke overbelaster målmændene i træningen.

Umiddelbart er der ikke lagt op til, at den 35-årige Andy Lonergan fremover skal have en kontrakt hos Liverpool, men alligevel får han nu en chance for at træne sammen med en række stjernespillere.

Gennem sin karriere har den rutinerede målmænd blandt andet spillet for Leeds og Bolton, og han er i øjeblikket fri på markedet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED