AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2022 16:36
Liverpool-træner afslører: Scoutede denne spiller inden stort røverkøb

Pep Lijnders blev bedt om at se nærmere på en spiller, inden klubben besluttede sig for at gå efter en anden spiller.


Andy Robertson bliver i dag anset for at være en af de bedste venstrebacks i verden.

Den nu 28-årige skotte blev hentet til Liverpool i 2017 efter Hulls nedrykning, hvor han blev erhvervet for omkring £8 millioner. 

Nu fortæller Liverpool-træner, Pep Lijnders, at han blev bedt om at se på en anden spiller, inden købet af Andy Robertson.

- I 2017 sendte klubben afsted for at se på Theo Hernandez, som spillerede for Alaves på Bernabeu, skriver Pep Lijnders i sin nye bog 'Intensity' og fortsætter:

- Det er et pres at skulle komme med sin ærlige mening i sådanne situationer. Jeg afgav min rapport, og vi besluttede os for at hente Robertson fra Hull. 

Theo Hernandez endte også med et skifte i sommeren 2017, men han tog til Real Madrid for en sum af €24 millioner, hvor han var i to sæsoner - inklusiv et lejeophold i Real Sociedad - inden han tog til AC Milan i 2019.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE