AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 09:02
Liverpool-stjerne undrer sig over FIFA: "Fuldstændig latterligt"

De deltagende nationer ville have statueret et eksempel, men bakkede til sidst ud.


Den hollandske Liverpool-stjerne Virgil van Dijk var iblandt de anførere, som oprindeligt skulle have båret 'One Love'-armbindet.

Men beslutningen om ikke at bære det alligevel, blev truffet af de deltagende nationer kort før England og Wales i går skulle i aktion mod henholdsvis Iran og USA.

DBU, det tyske fodboldforbund og det hollandske ditto havde ellers meldt ud, at man ville bære det under alle omstændigheder, uanset konsekvensen, men sådan blev det som bekendt ikke.

- Det er fuldstændig latterligt at true med sanktioner på grund af et anførerbind. Jeg forstår det ikke, siger Liverpool-stjernen ifølge nyhedsbureauet dpa.

Harry Kane er enig med hollænderen i kritikken af FIFA:

- Vi er skuffede. Vi ville gerne have båret det (anførerbindet, red.), men beslutningen var ude af vores hænder. Det er ude af kontrol for os spillere. Jeg er sikker på, at FA og FIFA vil fortsætte diskussionerne, siger han ifølge norsk TV 2.

Både Van Dijk og Kane var i aktion mandag. Først var det England, der besejrede Iran med hele 6-2, mens Holland vandt 2-0 over Senegal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE