AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:01:2023 15:58
Liverpool-spiller på vej til tyrkisk storklub?

Der er bud fra Tyrkiet efter en af Liverpools spillere.


Han har været ejet af Liverpool siden sommeren 2016, men nu kan det snart være slut for Nathaniel Phillips i Premier League-klubben, hvor han kun er reserve.

For ifølge The Athletic er Galatasaray meget opsat på at hente den 25-årige midterforsvarer, og i øjeblikket er der samtaler mellem klubberne.

Flere muligheder er efter sigende på tale. Det kan både være en lejeaftale uden option, med option og et permanent skifte.

LÆS OGSÅ: Chelsea jagter ottende januarsigning: Klar med kæmpebud

Skulle det sidste blive en realitet, vil Liverpool angiveligt have i omegnen af 85 millioner kroner for englænderen, som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2025.

Også klubber fra Bundesligaen er efter sigende interesserede i Phillips, men lige nu lader det altså til, at Galatasaray står med de bedste kort på hånden for at hente den store stopper.

LÆS OGSÅ: Klubberne er enige: Newcastle køber West Ham-spiller

Under sin tid i Liverpool har Phillips været udlejet til både Stuttgart og Bournemouth, mens han i perioder også har fået nogle kampe for The Reds.

I alt er han noteret for 29 optrædener for Liverpool, hvor han har scoret én gang.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE