AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 16:19
Liverpool-spiller missede sidste træning inden Bayern-opgør

Da Liverpool i dag trænede for sidste gang inden onsdagens returkamp mod Bayern München, var Naby Keïta ikke involveret.


Jürgen Klopp havde store udfordringer i forsvaret inden den første Champions League-opgør mod Bayern München, hvor Fabinho måtte spille i det centrale forsvar, men brasilianeren må forventes at være tilbage på midtbanen i morgen aften. Liverpool kan nemlig se ud til at mangle en midtbanespiller i den kamp.

På træningsanlægget i Melwood gjorde Liverpool-spillerne sig i dag de sidste forberedelser inden onsdagens returkamp på Allianz Arena, men der var én spiller, som ganske overraskende ikke var til at få øje på.

24-årige Naby Keïta var ifølge både Liverpool Echo og Sky Sports ikke en del af træningen. Det vides endnu ikke, hvorfor den tidligere RB Leipzig-profil ikke deltog på lige fod med holdkammeraterne, men det bringer under alle omstændigheder hans deltagelse i returopgøret i fare.

Derimod kunne Jürgen Klopp glæde sig over, at både Trent Alexander-Arnold og James Milner var en del af den afsluttende træning, og de to englændere må nu formodes at være klar til at spille en rolle i morgen aften.

Liverpool-truppen flyver til München i dag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED