Liverpool slog sikkert Zanka, Lössl og Huddersfield

Af Stoke City Supporters Club of Denmark
30.01.2018 Kl. 22:03
Liverpool vandt tirsdag aften med 3-0 over Huddersfield Town, der havde tre danskere med i kampen.

Der var dømt ganske tiltrængt oprejsning for Liverpool, der i det seneste ligaopgør tabte til ligaens daværende bundprop, Swansea, og siden blev slået ud af FA cup'en af upåagtede West Bromwich – endda hjemme på Anfield.

Tirsdag var der dog ingen slinger i valsen. The Reds var bedst igennem alle 90 minutter, slevom de ikke rigtig ramte topniveau.

Huddersfield stillede med tre danskere i keeperen Jonas Lössl, midtbanespilleren Philip Billing og forsvarsspilleren Mathias "Zanka" Jørgensen.

Særligt ikke keeper Lössl og Billing vil dog huske aftenen for det gode. Lössl var impliceret, da Roberto Firmino scorede til 2-0 lige inden pausen.

Firmino havde bolden helt nede ved baglinjen, og da Lössl forventede en aflevering, kom han til at åbne hul ved stolpen, så Firmino selv kunne score. Fantastisk sparket ind af brasilianeren.

Efter 25 minutter havde Emre Can åbnet scoringen med et godt hug fra 20 meter, der snittede en forsvarer og strøg i mål helt nede ved stolpen.

13 minutter før tid kom også Philip Billing i centrum for det dårlige, da dommeren vurderede, at danskeren skubbede Emre Can i straffesparksfeltet. Dommeren pegede på pletten, hvorefter Mohamed Salah sikkert eksekverede til 3-0 fra 11 meter.

Med sejren har Liverpool lidt luft på deres fjerdeplads, hvor holdet nu har 50 point for 25 kampe. Fem point ned til Spurs, der i morgen møder Man United i Premier League.

Huddersfield ligger nummer 14 med 24 point. Det er blot et point mere end Stoke, der ligger under stregen i Premier League.