AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 16:36
Liverpool-skifte gik i vasken: Nu skifter Fékir til La Liga for småpenge

Nabil Fékir er ved at skifte klub, og prisen for franskmanden er faldet gevaldigt siden sidste sommer, hvor Liverpool viste interesse.


Sidste sommer så det længe ud til, at Liverpool ville købe Nabil Fékir for omtrent 450 millioner kroner, men den engelske klub valgte at trække sig ud af forhandlinger, der ellers var på et fremskredent stadie, da der opstod tvivl om franskmanden ene knæ.

Den tvivl har Real Betis tilsyneladende ikke, for den spanske klub er nu på nippet til at købe Nabil Fékir, som er landet i Sevilla forud for det obligatoriske lægetjek.

Det melder football-espana.net

Prisen for den franske landsholdsspiller er i løbet af det seneste år faldet ganske gevaldigt, og Real Betis ser ud til at slippe meget billigere, end hvad Liverpool var kommet til, hvis Merseyside-klubben ikke havde trukket sig sidste sommer.

Det forlyder nemlig nu, at Real Betis kan slippe med at betale i omegnen af 150 millioner kroner for Lyon-anføreren, og det ligner en særdeles god handel i disse tider, hvor transfersummerne er ganske voldsomme.

Hos Liverpool har Nabil Fékir nok ikke været savnet, men måske havde den engelske klub alligevel været mere villig til at tage chancen med franskmanden, hvis prisen sidste sommer havde været 150 millioner kroner og ikke 450 millioner kroner.

Det finder vi dog aldrig ud af, for Liverpool har ikke gjort et forsøg på at hente ham denne sommer, hvor klubben har planlagt et roligt transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED