Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 10:45
Liverpool-profil har givet Serie A-klub hånden på skifte

Ifølge Sport Mediaset skulle Georginio Wijnaldum allerede have givet italiensk storklub hånden på et skifte til sommer.


Måske tager Gini Wijnaldum sig god tid og overvejer alle muligheder. Måske har hollænderen allerede truffet en beslutning om sin fremtid. Ifølge Sport Mediaset er det sidstnævnte mulighed, som er gældende, for Liverpool-spilleren skulle have givet Inter et håndslag på, at han skifter til dem efter denne sæson.

Det italienske storhold har tidligere været bragt i spil i samme sætning som Wijnaldum, hvis kontrakt med Liverpool udløber efter denne sæson, men det er hovedsagligt FC Barcelona, hvis interesse i midtbanespilleren er velkendt.

Ifølge Sport Mediaset-journalisterne Claudio Raimond  og Sandro Sabatini er det dog Inter, Wijnaldum nu har indgået en aftale med.

- Min information er, at Inter allerede har trykket Wijnaldums hånd, og at det skete engang sidste år. De har besluttet sig for, at han skifter på en fri transfer til sommer, fortæller Sabatini til Sport Mediaset og bliver suppleret af Raimond;

- Vi har i øjeblikket et marked, hvor det handler om mindre signings og free agents. Inter-direktør Marotta har derfor haft kig på Wijnaldum.

Wijnaldum har måske givet Inter hånden på et skifte, men en aftale er ikke bindende, før den er på skrift. Det er ikke utænkeligt, at han også har givet FC Barcelona hånden på en aftale, men endnu afventer situationen og ser, om Liverpool måske kommer med et bedre kontrakttilbud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED