AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 15:45
Liverpool-midtbaneduo er klar efter landskampspausen

Jürgen Klopp regner med at have både Jordan Henderson og Alex Oxlade-Chamberlain tilbage i fuld vigør efter landskampspausen.


Der var stor jubel i Liverpool-lejren onsdag aften, hvor klubben formåede at gå videre til kvartfinalerne i Champions League, men undervejs i kampen mod Bayern München måtte klubbens anfører, Jordan Henderson, udgå med en skade.

På et pressemøde tidligere i dag kunne Jürgen Klopp give en opdatering på englænderens skade, og her blev det gjort klart, at midtbanespilleren ikke kommer i aktion mod Fulham i weekenden.

- Hendos skade er alvorlig nok til, at vi kan udelukke ham denne weekend. Landskampspausen vil forhåbentlig være lang nok til at få ham tilbage, sagde Jürgen Klopp ifølge Goal.

Ydermere kunne Liverpool-manageren også fortælle, at han endelig regner med at have Alex Oxlade-Chamberlain tilbage for fuld kraft i slutningen af måneden.

- Jeg har ikke hørt noget nyt om Oxlade. Der er ikke noget pres på ham i forhold til weekenden eller generelt set, så efter landskampspausen vil han være 100 procent klar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED