AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 14:14
Liverpool må undvære defensiv trio og offensiv profil mod Bournemouth

Liverpools forsvar er hårdt ramt af skader til weekendens opgør mod Bournemouth. Jürgen Klopp må undvære en række spillere til kampen.


Det er kendsgerning, at Liverpool må se bort fra Joe Gomez det kommende stykke tid, da den engelske forsvarsspiller har pådraget sig en skade i benet. Han er dog ikke den eneste forsvarsspiller, som Jürgen Klopp ikke kan gøre brug af, når Liverpool i morgen spiller ude mod Bournemouth.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne den tyske manager bekræfte, at hverken Dejan Lovren eller Nathaniel Clyne er i stand til at deltage i kampen på Vitality Stadium.

Dejen Lovren er endnu ikke kommet sig helt ovenpå en hjernerystelse, som han har pådraget sig til træning. Nathaniel Clyne, der kun har spillet én kamp denne sæson, er heller ikke klar til at spille i weekenden.

Dermed er der lagt op til, at Jürgen Klopp benytter sig af en bagkæde med Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk og Andrew Robertson i udekampen mod Bournemouth.

Samtidig fortæller Jürgen Klopp på pressemødet, at det også er usandsynligt, at Sadio Mané når at blive sin skade kvit. Senegaleseren sad også ude i midtugens sejr mod Burnley. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED