Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 16:05
Liverpool lod chancen passere: Nu er United blevet tilbudt winger på lejeaftale

90 Min skriver, at Manchester United er blevet tilbudt Ismaila Sarr på en lejeaftale af Watford.


Ismaila Sarr var et transfermål for Liverpool, men i sidste ende valgte The Reds i stedet at signe Diogo Jota. Eftersom de lod chancen passere, er Manchester United nu blevet tilbudt den 22-årige senegaleser af Watford.

Det erfarer 90 Min.

Wingeren blev for første gang omtalt som et alternativ til Jadon Sancho mod slutningen af sidste uge, men ifølge en kilde tæt på situationen skulle det være Watford, som har taget kontakt til Manchester United og ikke omvendt.

The Red Devils har angiveligt ikke opgivet at signe Jadon Sancho endnu, men der er i dag to uger tilbage af transfervinduet, og for hver dag, der går, bliver chancerne gradvist mindre og mindre. Derfor er klubben begyndt at overveje tilbuddet fra The Hornets.

Særligt fordi Watford angiveligt er åbne for at udleje Sarr for den kommende sæson, hvis ikke det er muligt at få Manchester United eller en anden klub til at signe senegaleseren permanent for £40 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED