AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 16:44
Liverpool-legende: "Klubben har mistet sin buffer"

Klubben kan ikke længere tage dét kort til sig, mener Michael Owen.


Liverpool er i gevaldige problemer efter en resultatmæssig fattig begyndelse på indeværende Premier League-sæson.
 
Et 3-3-resultat hjemme mod Brighton i lørdags hjælper ikke ligefrem på den meget negativt ladede del af nyhedsstrømmen, der i disse dage cirkulerer ud af Liverpool.
Det er en presset Jürgen Klopp, der allerede tirsdag har et mandskab, der skal i aktion. Denne gang imod Rangers i Champions League, hvor der bør være tre point på kontoen efter slutfløjt.
 
Den tidligere Liverpool-angriber Michael Owen er af den overbevisning, at sejrene snart skal komme for The Reds.
 
- Problemet med Liverpool er - jeg vil ikke sige, at deres sæson er ødelagt, men man er et par dårlige resultater væk fra, at det bliver et tilfælde af, at man siger: "åh, min Gud, hvordan skal vi dog håndtere dette?".
 
- To dårlige resultater i Champions League og yderligere to dårlige resultater i Premier League vil betyde, at man er langt efter Manchester City. Det er som om, de har mistet "forlad fængslet"-kortet. Deres buffer, siger Michael Owen ifølge Daily Mirror.
 
Liverpool befinder sig i øjeblikket på niendepladsen i Premier League, hele 11 point efter rækkens førerhold, Arsenal. I Champions League er det blevet til en sejr og et nederlag.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE