AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 10:13
Liverpool-legende: Hent Coutinho tilbage til Anfield

Phil Thompson mener, at Liverpool burde hente Philippe Coutinho tilbage til Anfield.


I transfervinduet i 2018 skiftede Philippe Coutinho til Barcelona efter fem år i Liverpool.

Det var et skifte, han havde drømt om gennem hele sin karriere, men skiftet har ikke være den succes, som han eller fansene havde håbet på.

Mange Barcelona-fans har været utilfreds med brasilianerens præstationer, og flere gange i denne sæson har han modtaget buh-råb fra egne fans på Camp Nou.

Det har sat gang i transferrygterne, hvor Philippe Coutinho bl.a. er blevet rygtet til Manchester United og tilbage til Liverpool, og Anfield-legenden Phil Thompson er af den mening, at Liverpool burde udnytte det.

- Jeg ville hente ham tilbage på et splitsekund, men det skal være nu. Man skal ikke vente yderligere 12 måneder. Han har stadig kvaliteterne, siger Phil Thompson til Sky Sports.

- Han har ikke haft det nemt i Barcelona, hvor vi har set ham spille ude på kanten, men han er ikke Neymar. Han er ikke venstrekant, og der spiller han i Barcelona. De elsker ham ikke, som Liverpool-fans elskede ham, lyder det fra Thompson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED