AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 09:19
Liverpool-legende: Der er ingen grund til panik over manglende signings

Steve Nicol tager det i stiv arm, at Liverpool endnu ikke har forstærket førsteholdstruppen.


Liverpool har hentet 17-årige Sepp van den Berg, som næppe får en hovedrolle for førsteholdet foreløbigt, som sommerens hidtil eneste signing.

Men selvom der har været visse rygter om blandt andre Nicolas Pepe, Philippe Coutinho og Junior Firpo, så har de været få og ukonkrete. Men selvom meget peger i retning af, at The Reds får sig et stille transfervindue, er der ingen grund til panik, mener Steve Nicol.

- Jeg er ikke bekymret lige nu, nej. Hvis alle konkurrenterne havde brugt penge til højre og venstre, så ville jeg være det, fortæller Liverpool-legenden til ESPN.

- Men hvor Liverpool er i øjeblikket, handler det ikke bare om at gå ud og hente hvem som helst.

Jürgen Klopp og flere andre ledende figurer fra Liverpool har også antydet, at man næppe ville få travlt på transfermarkedet, selvom man havde penge til store signings til rådighed.

Hidtil har man brugt en vis sum på at forlænge med Divock Origi. Det er ikke just en beslutning, som Nicol er synderligt glad for, men bekymring vækker det heller ikke.

- Man har startet dårligt ud ved at forlænge med Origi, men han har brug for den type spillere til League Cuppen og FA Cuppen. Jeg er ikke ved at gå i panik endnu, siger Nicol, der krydser fingre for, at rivalerne ikke pludseligt begynder at hente spiller på spiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED