AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 09:00
Liverpool-legende: Bayern er favoritter

Didi Hamann tror på tysk succes i morgendagens Champions League-storkamp.


Efter 0-0 kampen på Anfield kan alt ske i kampen på Allianz Arena mellem Bayern München og Liverpool, men Didi Hamann, der vandt Champions League med The Reds i 2005, hælder mest til tysk succes.

For nok er Bayern München uden stjerner som Kingsley Coman i morgen, men Hamann mener ikke, at Liverpool kunne have rejst til Bayern på et værre tidspunkt end nu.

- Liverpool må føle, at de står i en ganske fin position efter det uafgjorte resultat og med Van Dijk, der kommer tilbage, skriver Hamann i sin blog for Racing Post.

- Tabet af Kingsley Coman er skidt for Bayern, men det tyske hold er i fantastisk form, og de minder på ingen måde om det hold, vi så komme dårligt fra start i begyndelsen af sæsonen.

Hamann spår dog stadig topkampen til at blive ualmindeligt tæt, men i øjeblikket ligner Bayern München bare ikke et hold, der kan slås.

- Bayern selvsikkerhed står i kontrast til stemningen i Liverpool, og jeg tror, det tyske hold vinder efter endnu et opgør uden mange mål, skriver Hamann.

- Liverpool løber ind i Bayern på det forkerte tidspunkt, for de har fået fornyet tro på sig selv. Det har været en svær sæson for Niko Kovac, men hvis du spoler tiden frem til nu, ser det uslåelige ud. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED