AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2022 10:31
Liverpool-komet sammenlignes med Andrés Iniesta

Han har nogle af de samme ingredienser, mener Liverpools assisterende manager.


- Der findes ikke sammenligninger i fodboldverdenen, men Harvey Elliott ejer nogle af de samme ingredienser, som Andrés Iniesta, og han tænker som en kreativ midtbanespiller.
 
Sådan skriver Liverpool-assistent Pepijn Lijnders i sin nye bog ifølge Daily Mirror.
Elliott blev oprindeligt brugt som kantspiller, men han har siden rykket ned på positionen som central midtbanespiller af Jürgen Klopp fra sidste sæsons begyndelse.
 
Elliott skulle have spillet en noget større rolle, end han egentlig gjorde, men i forbindelse med en 3-0-udesejr mod Leeds i september sidste år kom han slemt til skade, og det gjorde, at han ikke vendte tilbage før januar 2022.
 
Der er også ros til overs for Trent Alexander-Arnold i Lijnders' nye bog.
 
- Selv som 15-årig var han et naturligt, teknisk talent. Han havde alle de karakteristika, jeg godt kan lide; en vindermentalitet, en passion for forbedring, men sommetider tog hans følelser over i stedet for, at han tog kontrol over sine følelser.
 
Arnold har i alt spillet 226 kampe for Klopps mandskab siden sin debut i 2016.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE