AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2022 10:00
Liverpool-kaptajn indrømmer: "Vi har mistet en af vores bedste spillere"

Det er et stort savn for Liverpool.


Liverpools anfører, Jordan Henderson, indrømmer i et nyt interview med talkSPORT, at klubben har mistet en af sine bedste spillere i indeværende transfervindue i form af Sadio Mané, der er skiftet til FC Bayern München.
 
Det blev enden på seks sæsoner for senegaleseren på Anfield, som førte til seks trofæer.
Den velkendte offensivtrio bestående af Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino er således ikke mere, og allerede i sidste sæson blev den brudt, da sidstnævnte flere gange var placeret på bænken.
 
- Jeg tror, at alle hold i verden ville savne Sadio. Han er en af de bedste spillere i verden, og en af de bedste personligheder i et omklædningsrum, siger Henderson til talkSPORT.
 
- Han er en god fyr, smiler altid og joker med os. 
 
- Det er et stort savn for os, men sådan er fodbold. Livet går videre. Jeg ønsker ham alt det bedste, og forhåbentlig gør han det godt hos Bayern.
 
- Vi har bragt et par nye spillere ind i truppen, og forhåbentlig kan vi tilpasse os livet uden Sadio, lyder det fra Liverpool-anføreren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE