Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 21:26
Liverpool-kant var på vej til Leeds: Derfor gik handlen i vasken

Leeds-træner Marcelo Bielsa ændrede i sidste ende kurs, da beslutningen om et køb af Liverpools Harry Wilson skulle træffes.


Liverpools 23-årige kantspiller Harry Wilson formåede ikke i sidste sæson at overbevise Jürgen Klopp om, at han bør være en del af The Reds' førsteholdstrup.

Waliseren var udlejet til Bournemouth, hvor han lavede syv mål i 31 optrædener, mens han i sidste ende ikke formåede at redde The Cherries fra nedrykning.

Wilson har siden været rygtet på vej væk fra Anfield, hvor Premier League-oprykkerne fra Leeds har været den hidtil mest seriøse bejler, men de er nu ikke længere i spil.

Den troværdige The Athletics-journalist David Ornstein har i sit Youtube-show 'Ask Ornstein' forklaret, hvordan og hvorfor handlen i sidste ende er røget i vasken.

- Vi ved, at Leeds har arbejdet på at få en handel med Wilson på plads i begyndelsen af transfervinduet, men det udviklede sig aldrig, da Bielsa besluttede, at Wilson ikke var den rigtige spiller for ham, mens hans interesse i stedet var gledet over på Udineses argentinske midtbanespiller Rodrigo De Paul.

Dermed understreges det, at Wilsons fremtid fortsat er uredt, mens Leeds' interesse i De Paul antages som både seriøs og konkret.

Wilson har tidligere udtalt, at han ikke ønsker at blive udlejet igen i 2020/21-sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED