AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 12:19
Liverpool kan sælge Brewster - men kun på én betingelse

Sky Sports skriver, at Liverpool fortsat overvejer at sælge Rhian Brewster til enten Crystal Palace eller Sheffield United. The Reds har dog et krav.


Liverpool forhandler i øjeblikket om Rhian Brewsters skæbne med både Crystal Palace og Sheffield United, men om der er tale om en lejeaftale eller et permanent skifte, skulle The Reds endnu ikke have besluttet.

Ifølge Sky Sports har Liverpool i hvert fald ikke taget muligheden for et permanent salg af den 20-årige angriber af forhandlingsbordet. De engelske mestre vil dog insistere på at få indsat en tilbagekøbsklausul i handlen, før det bliver en gangbar løsning.

Brewster scorede 10 mål i 20 Championship-kampe for Swansea sidste sæson, men med udsigt til begrænset spilletid for Jürgen Klopps førstehold skulle den unge englænder være åben for at forlade Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED