AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 10:55
Liverpool kan indkassere £100 millioner på spillersalg denne sommer

Sommeren hos Liverpool kan byde på en del spillersalg, der kan være med til at forhøje klubbens transferbudget.


Onsdag lød meldingen fra BBC-journalisten, David Ornstein, at Liverpool kun kommer til at få omtrent £20 millioner i transferbudget. Beløbet kan dog blive betydeligt højere, hvis the Reds får held til at sælge en række overskudsspillere.

Ifølge Liverpool Echo lader det til, at Liverpool har gode muligheder for at tjene en hel del millioner på at sælge spillere den kommende sommer, for der er allerede efterspørgsel på flere af de spillere, der vender tilbage fra lejeophold.

Avisen mener sågar, at Liverpool kan komme til at tjene helt op mod £100 millioner på at sælge spillere til sommer.

Der er blandt andre bud efter Marko Grujic fra Hertha Berlin, og den serbiske midtbanespiller, som har imponeret under sit lejeophold i den tyske klub, kan blive solgt for mere end £20 millioner.

Også Harry Wilson kan ende med at blive solgt efter en flot sæson i the Championship for Derby, men Liverpool er angiveligt også åben for idéen om at udleje landsholdsspilleren fra Wales i endnu en sæson.

Derimod ser Nathaniel Clyne slet ikke ud til at have en fremtid i Liverpool, og den rutinerede højre back kan få lov til at gå for omtrent £15 millioner, og både Bournemouth og West Ham har vist interesse i englænderen.

Tjansen som reservemålmand huer ikke Simon Mignolet, og belgieren ligner også en færdig mand på Anfield, og han kan indbringe i omegnen af £12 millioner. Det er en smule mere, end hvad Rafael Camacho bliver vurderet til at være værd, og den unge portugiser kan også snart være fortid i klubben, hvor han ikke har fået mange chancer.

Ydermere er der også interesse for Ryan Kent, som har imponeret for Rangers, men den skotske klub er tilsyneladende skræmt af Liverpools prisskilt på £12 millioner.

Det er ikke lykkedes for Taiwo Awoniyi at få arbejdstilladelse i Storbritannien efter sit skifte i 2015, og hvis Liverpool nu beslutter sig for at sælge nigerianeren, vil Schalke være klar til at slå til, og the Reds vil gerne have £10 millioner for angriberen.

Til sidst er der en mulighed for, at Liverpool også kan indkassere en smule på Sheyi Ojo og Ovie Ejaria.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED