Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 21:02
Liverpool-ikon revser Klopp: "Tag til Southampton"

Jürgen Klopp skulle pakke kritikken væk, lyder det.


Der gik tre dage mellem Liverpools triumf i FA Cuppen, til at klubben skulle møde Liverpool i Premier League. Det fik Jürgen Klopp til at ændre gevaldigt i startopstillingen, og desuden lød det også fra den tyske manager, at han ikke var tilfreds med det tætpakkede kampprogram.
 
En, der dog ikke har meget til overs for tyskerens beklagelser, er den tidligere Liverpool-spiller Steve Nicol, som mener, at det tætpakkede kammprogram er en del af det at være hos en topklub.
 
- Jürgen. Tag til Southampton, næste gang du skifter job. Så behøver du ikke at bekymre eller beklage dig om kampprogrammet, lyder det fra Nicol til ESPN.
 
- Tag dig sammen. Vil han virkelig henvende sig til FA og bede om hjælp? Hvis man er god og succesfuld, så har man et hårdt program. Han (Klopp, red.) siger ikke noget, som succesfulde trænere ikke også sagde i 80'erne. Det er ikke noget særligt, siger Nicol videre.
 
- Stop med at brokke dig. Hvor mange fans i det her land eller i Europa ville ikke elske at have de problemer, som han har? Så tag dig sammen, lad være med at beklage dig over det, mener Nicol.
 
Liverpool har fortsat en chance for at vinde den såkaldte Quadruple - dvs. fire titler. Merseyside-klubben har allerede vundet FA- og Liga Cuppen. Derudover har man chancen for at vinde Premier League på søndag og den 28. maj i Paris skal det så afgøres, hvem der snupper Champions League-trofæet. Det står mellem Real Madrid og Liverpool i finalen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE