AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 19:55
Liverpool har topscorer klar til City-brag

Mohamed Salah er igen kampklar, når Liverpool søndag møder Manchester City.


Med 17 mål i 21 kampe har egypteren Mohamed Salah været Liverpools helt store profil i denne sæsons Premier League. Han har dog ikke spillet siden den 30. december, da han har siddet ude med en knæskade, men manager Jürgen Klopp bekræfter fredag, at Salah er klar til mødet med Manchester City på søndag:

- Med mindre der sker noget nyt, er Mo tilbage på søndag. Han træner normalt, og det er meget vigtigt for os, siger Klopp ifølge Liverpools Twitter-profil. 

Salahs medvirken i kampen er uden tvivl et boost for Liverpool. Den venstrebenede hurtigløber lavede fem PL-mål i december. 

Liverpool får uden tvivl en svær kamp, når de skal møde Premier Leagues ubesejrede dukse på Anfield. Der er dog statistik, der bakker the Reds op i kampen. Manchester City har ikke slået Liverpool på Anfield siden 2003.

Kampen imellem Liverpool og Manchester City spilles søndag klokken 17:00 og kan ses live på 6'eren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED