AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 11:46
Liverpool har Bundesliga-stjerne klar som Bellingham-alternativ

Jürgen Klopp og co. skeler mod Bundesligaen.


Liverpool øjner et alternativ til Liverpools Jude Bellingham.
 
Ifølge Sky Deutschland skulle The Reds således udvise interesse for FC Bayern Münchens Jamal Musiala.
Hos FC Bayern München har Musiala etableret sig som nøglespiller, og det er allerede blevet til syv mål i indeværende sæson.
 
Spilleren selv ikke udelukke en afsked med en af Tysklands største klubber, men Bayern-spilleren har foreløbig ingen planer om at forlade det sydtyske.
 
- Mange faktorer er i spil. Der er mange detaljer. Jeg er meget glad hos Bayern. Men man ved aldrig, hvad der sker om seks-syv år. Jeg lever i nutiden og nyder øjeblikket. Jeg er meget glad, sagde Musiala forleden i et interview med det tyske medie Bild.
 
- Premier League er en virkelig stærk liga. De største stjerner skifter dertil. Men om jeg skifter dertil på et tidspunkt? Ingen idé. Jeg ved kun, at jeg nød min tid i England. Nu spiller jeg for FC Bayern, en af verdens bedste klubber, tilføjede Musiala i den sammenhæng.
 
Liverpools midtbane har brug for fornyelse, hvor flere spillere efterhånden har rundet de 30 år. 
 
Jürgen Klopps mandskab er i øjeblikket placeret på en skuffende niendeplads i Premier League, men tirsdag aften fik klubben tiltrængt oprejsning med en 2-0-sejr mod skotske Rangers i Champions League.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE