AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 17:57
Liverpool gad ikke: Nu prøver Everton lykken med Fekir

The Toffees har udset sig Nabil Fekir som en mulig sommersigning, skriver Calciomercato.


Det skal sikkert tages med et gran salt, men Everton skulle være klar på at sige ja til Nabil Fekir, hvor lokalrivalerne fra Liverpool takkede nej.

Det skriver italienske Calciomercato.

Den franske VM-vinder var angiveligt milimeter fra at skifte til de røde fra Liverpool, men problemer med Fekirs knæ fik The Reds til at sætte en stopper for handlen i 11. time.

Knæproblemer eller ej, men Nabil Fekir har haft en fin sæson igen for Lyon, selvom den ikke når helt samme højder som sidste sæson.

Ni mål og fem assists er det blevet til i Ligue 1 på blot 21 kampe, hvilket også tidligere har affødt rygter om interesse fra Chelsea.

Nu er det så Everton, der angiveligt er efter franskmanden, og skulle det lykkes The Toffees at hente den offensive midtbanespiller, vil det sende et stort signal til Liverpool og resten af Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED