AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2022 15:56
Liverpool går ind i kampen om United-transfermål

Liverpool har efter sigende også meldt sig ind i jagten.


Der er adskillige spillere, der er blevet kædet sammen med de engelske klubber de seneste måneder, men nogle spillere går igen og igen i sportspressen.

En af dem er Ajax-stjernen, Antony, som efter sigende skulle være et stort transfermål for Erik ten Hag, og ifølge den brasilianske journalist, Jorge Nicola, har Liverpool nu meldt sig ind i kampen om kantspilleren.

Ajax er ikke presset til at sælge og er angiveligt ikke meget for at sælge, da de allerede har solgt flere af holdets profiler. Det gælder Ajax Sébastien Haller og Ryan Gravenberch, og så er de efter sigende også tæt på et salg af Lisandro Martínez til netop Manchester United.

Men der er også meldinger i den hollandske presse, at Ajax forbereder sig på et salg af Antony, da de kigger på en mulig afløser.

Prisen på brasilianeren vil minimum lyde på €80 millioner, og ifølge Jorge Nicola er Liverpool i dialog med Ajax.

I sin artikel pointerer journalisten også, at São Paulo holder øje med situationen. Den brasilianske klub er efter sigende i økonomiske problemer, og det kan hjælpe på situationen, hvis Antony bliver solgt.

De vil nemlig modtage 20 procent af det overskud, som Ajax kommer til at lave på Antony.

Ajax hentede Antony i 2020 for en sum af omkring 150 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE