AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2022 20:02
Liverpool forsøgte at kapre stor Chelsea-transfer

Det lykkedes dog ikke for Jürgen Klopp og co.


Meget tyder på, at Raheem Sterling denne sommer skifter til Chelsea efter syv sæsoner hos Manchester City.
 
The Blues var dog ikke den eneste topklub i Premier League, som forsøgte at hente den 27-årige offensivstjerne denne sommer.
 
Ifølge The Mirror, så var Liverpool også interesseret i at hente Sterling retur til klubben.
 
Jürgen Klopps mandskab afgav et bud i sidste minut i et forsøg på at sikre sig den engelske landsholdsspiller, men på det tidspunkt var hans skifte til Chelsea så godt som færdiggjort.
 
Hvorvidt Manchester City ville have været interesseret i at sælge Sterling til en af sine største konkurrenter står hen i det uvisse.
 
Det har desuden lydt fra Liverpool, at man er færdige med at agere i dette transfervindue. I stedet vil man hente en midtbanespiller næste sommer, hvor der især spekuleres meget i, om Jude Bellingham vender snuden hjem til England.
 
Sterling er endnu ikke præsenteret hos Chelsea, men flere journalister og medier er enige om, at det blot er et spørgsmål om tid.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE