AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 19:04
Liverpool forlænger med Joel Matip

Liverpool har forlænget aftalen med den stærke forsvarsspiller Joel Matip.


Joel Matips eksisterende kontrakt ville udløbe ved slutningen af denne sæson, men nu har de to parter altså sikret sig papir på hinanden indtil 2024, skriver France24.

- Det er en fantastisk følelse at blive en del af denne klub i længere tid. Når du er her, så får du virkelig en følelse af, hvor stor en klub det er, sagde Matip til Liverpools hjemmeside.

- Vi har et ungt og talentfuldt hold, og jeg tror, at vi alle er sultne efter mere. Nu har vi set, hvordan det er at vinde noget, og vi vil have samme følelse igen.

- Der er stadig meget at opnå. Du ved aldrig, hvordan det vil ende, du bliver bare nødt til at arbejde hårdt og gøre det bedste, du kan. Så vi vil se.

- Det er en ære at være en del af klubben. Det gør mig glad, at folk synes, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at de ønsker at beholde mig.

Den 28-årige midterforsvarer skiftede til Liverpool på en fri transfer fra Schalke 04 i 2016. Han har etableret sig som Virgil van Dijks partner i hjertet af Liverpools forsvar, hvor han får konkurrence af Joe Gomez og Dejan Lovren.

Han har optrådt 107 gange for Liverpool. Matip har siddet uden for de seneste to kampe, men skulle være klar til at returnere til storopgøret på søndag mod Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED