Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 19:00
Liverpool-flop: Var mere overrasket over leje-aftale end nogen anden

Southampton-aktuelle Takumi Minamino havde ikke set den komme, at han skulle spille for Southampton i denne sæson.


Takumi Minamino nåede ikke at vise sit fulde potentiale i sine første 12 måneder i Liverpool, hvilket på Deadline Day i januar så ham blive sendt til Southampton på en leje-aftale.

Her har den 26-årige japaner fået fint med spilletid, hvor midtbanespillerens præstationer da også har afspejlet den tillid, han er blevet vist af sin nye træner Ralph Hasenhüttl.

Skiftet var dog ikke noget, Minamino selv havde forventet, selvom han er glad for, at det endte, som det gjorde.

- Det var efter træningen på sidstedagen af transfervinduet - omkring klokken 17. En gut ringede til mig, og så skete det bare, fortæller Minamino til Southamptopns officielle hjemmeside om det pludselige skifte.

- Jeg var mere overrasket end nogen anden, da jeg fik opkaldet, men jeg havde en god følelse. Det var en god mulighed for mig, og jeg havde det godt over det. Jeg ville gerne tage chancen, så jeg tog herover. For mig er det at spille det vigtigste.

Trods en fin start i Southampton er det tvivlsomt, om Minamino har en fremtid på Anfield, hvor han er bundet frem til 2024.

Japaneren er efterhånden betegnet som et flop, og med den lange kontrakt in mente, er det sandsynligt, at Liverpool vil forsøge at sælge spilleren til sommer.

De skal dog ikke bekymre sig om at tabe penge på spilleren, eftersom han blev hentet for blot 8,5 millioner euro i RB Salzburg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED