AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 16:36
Liverpool-fans opfordrer Klopp til at hente brasiliansk landsholdsspiller

Flere Liverpool-tilhængere ser gerne, at deres klub henter brasiliansk landsholdsspiller til klubben denne sommer.


Premier League-sæsonen er afsluttet, men rundt om i verden bliver der alligevel spillet fodbold i disse dage. De afrikanske mesterskaber Afica Cup of Nations et blevet sparket igang, ligesom der også i Sydamerika er gang i Copa America, som spilles i Brasilien.

Her har værtsnationen Brasilien spillet sig videre fra den indledende pulje med Alisson og Roberto Firmino på holdkortet. Står det til flere Liverpool-tilhængere så kan endnu en brasiliansk landsholdsspiller også komme til at trække den røde trøje over hovedet inden længe.

Den 23-årige angriber Everton Soares spiller til daglig i hjemlandets Gremio, men ved Copa America har han vist sig flot frem og særligt samspillet med Roberto Firmino har fået Liverpool-tilhængerne til tasterne. De ser gerne, at Everton kommer til Anfield denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED