Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 11:29
Liverpool-fans bombarderer Coutinho: "Jeg har fået så mange beskeder"

Den brasilianske offensivspiller fortæller, at han kun har fokus på Aston Villas spil.


Søndag skal Premier League afgøres, og blot et enkelt point adskiller Manchester City på førstepladsen og Liverpool på andenpladsen. 
 
Mens Liverpool hjemme møder Wolves, så tager Manchester City imod Aston Villa.
 
På Aston Villa-holdet har flere skikkelser en forbindelse til Liverpool. Villa-træneren, Steven Gerrard, og assistenten Gary McAllister spillede for Liverpool i deres tid som professionelle fodboldspillere, og de nuværende spillere Danny Ings og Philippe Coutinho har også tørnet ud for The Reds.
 
Sidstnævnte har flere Liverpool-fans henvendt sig til. 
 
- Jeg har fået mange beskeder fra Liverpool-fans på sociale medier, men jeg ser ikke så meget på dem alligevel, har Coutinho udtalt til Sportsmail
 
Selvom 29-årige Coutinho har modtaget beskeder fra fansene af den tidligere klub, så vil brasilianeren holde fokus på sin egen kamp. 
 
- Mit fokus er kun på de kampe, vi selv har. 
 
- City er et af de bedste hold i verden. Det er altid svært at spille mod dem. Men vi har spillet mod dem før og gjort det godt og konkurreret gennem hele kampen. 
 
Alle kampene i den sidste runde fløjtes i gang søndag kl. 17.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE