AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 14:54
Liverpool får kun ganske få billetter til Super Cuppen

Det bliver ikke et hav af Liverpool-fans, der kommer til at overvære Super Cuppen.


Til Champions League-finalen tidligere på måneden fik Liverpool tildelt 16.616 billetter til kampen på Wanda Metropolitano, hvor der i alt var 63.272 tilskuere på plads.

Dermed fik the Reds en ganske pæn andel af billetterne til fansene, men sådan kommer det ikke til at forholde sig til Super Cuppen i august, hvor modstanderen er Chelsea i Istanbul.

Kampen skal spilles på Vodafone Park i Istanbul, hvor der er plads til 41.188 tilskuere, men her forventer Liverpool kun at få tildelt 5.257 billetter af UEFA. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Det er endnu ikke helt på plads, hvor mange billetter Liverpool i alt får tildelt, men det vil næppe være meget højere, end det antal klubben har oplyst på sin hjemmeside.

Chelsea må formodes at få det samme antal billetter til rådighed, men the Blues har ikke meldt noget ud på nuværende tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED