Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool er rasende på rival - vil appellere til Premier League

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 15:31
Liverpool og klubbens fangruppe er langt fra tilfredse med Manchester Citys beslutning.

Liverpool er rasende og har valgt at appellere til Premier League.

Daily Mirror-journalisten, David Maddock, som dækker Liverpool tæt, beretter i dag, at Merseyside-klubben er meget utilfredse med, at antallet af billetter til Liverpool-fans til opgøret mod Manchester City på Etihad Stadium den 1. april er blevet skåret ned med 20 procent.

Og af den grund vil Liverpool appellere til Premier League. 

I de seneste opgør mellem de to mandskaber har der været nogle kedelige hændelseer. Ved det sidste opgør i Carabao Cuppen på Etihad Stadium blev en 15-årig pige ramt i hovedet af en bæger med mønter – kastet af en Liverpool-fan – som også betød, at hun skulle have behandling.

LÆS OGSÅ: Dansk PL-stjerne åbner døren for sommerexit

Under det sidste på Anfield kom der også sange om Hillsborough-tragedien fra Manchester Citys fans, som også har resulteret i endnu flere spændinger mellem de to fangrupperinger.

Af sikkerhedsmæssige årsager har Manchester City derfor valgt at sælge færre billetter til Liverpool-fansene til næste kamp – men det er ikke noget, der faldet i god smag hos Liverpool.

Liverpools fangruppe, Spirit of Shankly, håber på, at beslutningen vil blive ændret.

– Vi erkender, at der har været problemer på begge fansider i de seneste sæsoner, men denne fremgangsmåde er ikke produktiv. Vi regner med støtte fra Liverpool og opfordrer Manchester City og myndighederne til at tænke sig om og ændre beslutningen, lyder det fra Spirit of Shankly.

LÆS OGSÅ: Mulig transferrekord: Her er prisen på Serie A-stjerne

Kampen mellem Manchester City og Liverpool den 1. april er det første opgør i Premier League, når landsholdspausen er slut.

Annonce